صنعت پیچ و مهره | پیچ و مهره | روغن هیدرولیک | روغن امولسیون شونده | شوینده صنعتی | کیمیاگران بهزیست

صنعت پیچ و مهره

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

صنعت پیچ و مهره

صنعت پیچ‌ و مهره ها  در این صنعت، معمولا پیچ ها بر اساس روش فورح سرد در دمای محیط با غلتاندن مفتول بین سنگهایی با درجه حرارت بالا و مهره‌ها به روش فورح گرم تولید می‌گردد. در انتها برای ایجاد زرده از روشهای مختلفی همچون تراشکاری، قلاویز و یا حدیده کاری و یا رولینگ استفاده می‌گردد.

فرزکاری : این فرآیند یکی از رایج‌ترین عملیات پرداخت نهایی و ماشینکاری روی قطعات تولیدی به شمار می‌آید.فرزکاری فرآیندی برای ایجاد شکل‌های پیچیده برای قطعه‌های فلزی و یا دیگر مواد جامد از جمله پلاستیک است.

شستشوی قطعات صنعتی: فرآیندی است که در آن با توجه به آلیاژ قطعات، از شوینده‌هایی با پایه آبی، امولسیون شونده، با پایه حلالی و اسیدی در پروسه‌های مختلف استفاده می‌گردد.

شستشوی سطوح کارگاهی و ماشین آلات :محصولات موجود در این خانواده طیف وسیعی از لحاظ کاربرد دارند.این محصولات جهت شستشوی زمینهای روغنی و کثیف، کارگاه‌ها، دفاتر، گاراژها و سایر اماکن صنعتی و بدنه ماشین‌آلات مورد استفاده قرار می‌گیرند. این شوینده‌ها، چربی‌گیر و پاک‌کننده‌ قوی بوده و بسیار کم بو و فاقد هیدروکربن‌های حلقوی، اشباع نشده و هالوژنه سرطان‌زا می‌باشند.

عملیات حرارتی : گرم کردن و سرد کردن زمانبندی‌ شده فلزات، سرامیک و آلیاژها را به منظور بدست آوردن خواص مکانیکی و فیزیکی مطلوب را عملیات حرارتی می‌نامند.

شستشوی قطعات الکتریکی: مایعات غیر قابل حل در آب هستند که به منظور پاک کردن قطعات و دستگاه‌های الکتریکی و الکترونیکی با قابلیت جلوگیری از زنگ‌زدگی و اکسید شدن در دو نوع روغنی و خشک تولید گردیده‌اند.

سیستم‌‌های گردشی: با توجه به اینکه مایعات تقریبا تراکم ناپذیر هستند، لذا همچین ویژگی سبب شده است که از مایعات بعنوان وسیله مناسبی برای تبدیل و انتقال کار استفاده شوند.بنابراین می‌توان از آنها برای طراحی ماشینهایی که در عین سادگی، با نیروی خیلی کم بتوانند نیروی مقاوم فوق‌العاده‌ زیادی را جابه‌جا نمایند، استفاده نمود.به این ویژگی هیدرولیک گفته می‌شود. در بسیاری از فرآیندهای صنعتی این روزها به انتقال قدرت آن هم به صورت کم هزینه و با دقت زیاد مورد نیاز هست در همین راستا بکارگیری سیالات تحت فشار در انتقال و گسترش قدرت در تمام شاخه‌های صنعت رو به گسترش هست.

سنگ زنی: فرآیندی است که در آن توسط ابزار تشکیل شده از دانه‌های ریز و مواد ساینده تخت از یک جسم نرم‌تر براده برداری می‌شود. این روش عمدتا در فرآیند مرحله تولید به کار گرفته می‌شود.

خان کشی (Broaching) : نوعی عملیات براده‌برداری تولیدی است که برای ایجاد سطوح تخت، شیارها، هزار خاری سطوح فرم‌دار بر روی قطعات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قلاویز و حدیده کاری :

قلاویز کاری (Tapping) :قلاویز کاری عملیاتی است که درون یک سوراخ ایجاد شده توسط مته‌کاری، پیچ تراشیده می‌شود.

حدیده کاری (Thereating): حدیده کاری عملیاتی است که بر روی سطوح بیرونی مثل لوله رزه یا دنده تراشیده می‌شود.

کمپرسور : کمپرسورها وسایلی هستند که با صرف انرژی مکانیکی فراوانی سیال را با سرعت به درون خود مکیده و سپس آنرا فشرده می‌سازد. در اثر این عملیات دمای گازی که فشرده می‌شود نیز افزایش می‌یابد.معمولا گاز پر فشار، خروجی از کمپرسورها از یک سیستم خنک کننده عبور می‌دهند تا دمای گاز دوباره به حد معمولی باز گردد. انواع گوناگونی از کمپرسورها وجود دارد که برای مصرف صنعتی و عمومی طراحی شده است.

سیستم‌‌های هیدرولیکی: با توجه به اینکه مایعات تقریبا تراکم ناپذیر هستند، لذا همچین ویژگی سبب شده است که از مایعات بعنوان وسیله مناسبی برای تبدیل و انتقال کار استفاده شوند.بنابراین می‌توان از آنها برای طراحی ماشینهایی که در عین سادگی، با نیروی خیلی کم بتوانند نیروی مقاوم فوق‌العاده‌ زیادی را جابه‌جا نمایند، استفاده نمود.به این ویژگی هیدرولیک گفته می‌شود. در بسیاری از فرآیندهای صنعتی این روزها به انتقال قدرت آن هم به صورت کم هزینه و با دقت زیاد مورد نیاز هست در همین راستا بکارگیری سیالات تحت فشار در انتقال و گسترش قدرت در تمام شاخه‌های صنعت رو به گسترش هست.

Print Friendly, PDF & Email
اشتراک گذاری

پیشنهاد میکنم از مطالب زیر دیدن کنید

صنعت فولاد

صنعت فولاد

صنعت فولاد فولاد کرب و آهن است که با عنصرهای دیگر هم جوش شده باشد. با سوزاندن کربن آهن خام سفید و هم جوش کردن آن با کمی کربن و اندازه کردن عنصرهای دیگر در آن فولاد تولید می‌گردد. فرزکاری : این فرآیند یکی از رایج‌ترین عملیات پرداخت نهایی و ماشینکاری روی قطعات تولیدی به […]

07 تیر 96
3,852 بازدید
صنعت نساجی

صنعت نساجی

صنعت نساجی نساجی عبارت است از ریسندگی و بافندگی که در آن تولید پارچه، دو مجموعه مجزا از نخ‌ها و رشته‌های تاروپود نامیده می‌شود و در هم بافته می‌شوند.صنعت نساجی در هر کشوری را می‌توان به سه بخش ریسندگی، بافندگی و تکمیل نقسیم بندی نمود. شستشوی قطعات صنعتی: فرآیندی است که در آن با توجه […]

07 تیر 96
4,125 بازدید
صنعت خودروسازی

صنعت خودروسازی

شرکت کیمیاگران بهزیست در جهت توسعه ی بازار و خودکفایی در صنعت خودرو گام های بلندی برداشته است به طوری که عمده ی روغن ها و روانکارهای مورد نیاز این صنعت در بخش قطعه سازی و بخش مونتاژ نهایی را در سبد محصولات خود جای داده است.     در بخش قطعه سازی محصولاتی شامل:  انواع […]

07 تیر 96
5,598 بازدید
صنعت سیمان

صنعت سیمان

صنعت سیمان سیمان یا سمنت واژه‌ایست که از لغت سمنتوم رومی گرفته شده و قدمت آن به پیش از میلاد می‌رسد .سیمان ماده‌ای چسبنده‌است که قابلیت چسبانیدن ذرات به یکدیگر و بوجود آوردن جسم یکپارچه از ذرات متشکله را دارا می‌باشد و از ترکیب مصالح آهکی، رس، سیلیس و اکسیدهای معدنی در دمای ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ درجه سانتی‌گراد ساخته […]

07 تیر 96
3,440 بازدید

دیدگاه ها

}